Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخاب سید محمد موحد پور به عنوان اولین انتصاب خادمی استاندار لرستان در استانداری به ایستگاه فریدون برادر رئیس جمهور رسید

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بیان روز،صداقت در کنار تلاش برای خدمات رسانی به مردم در لباس خدمتگزار یکی از ویژگی های اولیه یک مسئول در نظام مقدس جمهوری اسلامی است که در انتخاب این افراد برای سمت های مدیریتی آن هم در بالاترین دستگاه اجرایی دولت در استان ها مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاسی بازی و منفعت طلبی برای رسیدن به پست یا مسئولیتی در دولت اعتدال امروز ابزاری برای افرادی تبدیل شده که شایستگی ،تعهد وتخصصی ندارند ومی خواهند راه صد ساله را یک شبه طی کنند.

دولت در صورتی که خود را خدمتگزار مردم می داند و به دنبال سیاسی بازی و درو زدن مردم نیست نباید با بازی کردن الفاظ ،افرادی را به عنوان استاندار در استان های کشور انتخاب کند که همچنان به دنبال سیاسی بازی هستند.

یکی از ویژگی های شخصیتی مهندس بازوند استاندار لرستان درگیر نکردن خود وتیم دولت در استان با مسائل حاشیه ای دولت در سطح کلان بود، هرچند سفر فائزه هاشمی به لرستان بر اساس فشارهای سیاسی اصلاح طلبان را می توان تنها پازل سیاسی بازی این استاندار در عرصه سیاست دانست.

این در حالی که  مردم محروم لرستان با تغییر وتحول در استانداری لرستان وآمدت خادمی به عنوان استاندار جدید این استان همه منتظر  تغییر وتحول و توسعه بودند ،حالا پس از گذشت چند ماه از آمدن این استاندار و سفرهایی که به شهرستان های استان داشته ،آهنگ تغییرات را با تغییر دادن معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آغاز کرده ولی خبری از تغییرات جدی و عزل مدیران ناکارآمد و فرمانداران وبخشدارانی که بی بلیت سوار اتوبوس کاری دولت در استان شده اند هنوز نیست.

قبل از آن انتصاب موحد پور به عنوان مدیرکل حوزه استانداری لرستان توسط خادمی اولین تغییر در استانداری بود که امروز پس از چند ماه خبری در خصوص سابقه بی صداقتی موحد پور و سیاسی بازی های این مسئول در جریان سفر فریدون برادر رئیس جمهور منتشر می شود که اذهان مردم بی حاشیه سیاسی لرستان را به فکر می اندازد؟

به نظر می رسد هرکسی که بخواهد در دولت اعتدال دوام مسئولیتی داشته باشد حتما بایستی خدمتی به افراد پرحاشیه دولت داشته باشند.

خوش خدمتی موحد پور به فریدون  برادر رئیس جمهور که اذهان عمومی این فرد را به دلیل تخلفات مسائل کلان مالی در ذهن خود دارند و امروز انتصاب وی به عنوان مدیرکل حوزه استانداری لرستان شائبه هایی در خصوص سکوت معنادار مدیریتی خادمی استاندار لرستان را بیشتر کرده است.

در خردادماه امسال فریدون برادر پرحاشیه رئیس جمهور به یاسوج مرکز کهکیلویه بویر احمد سفر می کند و رسانه ها بلافاصله این موضوع را موحد پور مدیر کل پیشین دفتر استانداری کهکیلویه پیگیری می کنند که وی به صراحت اینگونه خبر می دهد:"  اخبار برخی رسانه‌ها با عنوان سفر حسین فریدون به استان کهگیلویه و بویراحمد صحت ندارد.

برخی از رسانه‌های محلی کهگیلویه و بویراحمد از سفر محرمانه صبح امروز حسین فریدون برادر رئیس جمهور به این استان خبر داده بودند.

سید محمد موحد پور مدیرکل پیشین دفتر استاندار کهگیلویه و بویراحمد که هم اکنون در همین سمت در استانداری لرستان در کنار سید موسی خادمی استاندار پیشین استان مشغول به خدمت است و خود از استقبال کنندگان از حسین فریدون بود در گفت و گو با سایت های خبری  و خبرگزاری ها سفر برادر رئیس جمهور را از اساس کذب خواند.

حالا پس از گذشت چند ماه از این اتفاق و آمدن موحد پور یاردیرین دکترخادمی استاندار لرستان،صحت این خبر وبی صداقتی مدیرکل پیشین دفتر استانداری کهیکیلویه بویر احمد با انتشار تصاویری افشا می شود.

مردم لرستان که در هیچ دوره اجرایی دولت ها وارد مسائل حاشیه ای سیاسی کلان نمی شدند و به منفعت طلبان و افراد سودجوی سیاسی این اجازه را هم ندادند که در دفاع از حریم کیان انقلاب اسلامی ونظام مقدس جمهوری اسلامی ،برخی ها بخواهند از صداقت وسادگی این مردم کم توقع سوءاستفاده کنند.

حالا انتظار مردم از مجمع نمایندگان لرستان واستاندار لرستان این هست که موحد پور به استان پیشین خود برگردد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۰۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری